NY TANDLÆGE HOS TANDLÆGERNE BREDGADE

Efter næsten 25 år hos Tandlægerne Bredgade, er det nu blevet min tur til at prøve noget andet.

Det har været en fantastisk tid, og det er med stor taknemmelighed jeg tænker tilbage på den tillid, jeg gennem årene er blevet vist.

Nu er det tid til, at en yngre tandlæge med friske øjne og nye kræfter kommer til.
Det er derfor med stor glæde, at tandlæge Benedikte Caning Nørskov pr.1. september overtager efter mig og starter hos Tandlægerne Bredgade.

Benedikte har stor erfaring og er venlig og imødekommende.

Jeg overlader derfor trygt din tandpleje til Benedikte.

Tak for tilliden, Lisanne Cloos

Mit navn er Benedikte og jeg er 44 år gammel. Jeg har været tandlæge siden 2006, og jeg har undervejs arbejdet med både børn, voksne og ældre. Jeg har derfor en bred erfaring og kendskab til de fleste aspekter af tandlægefaget. Jeg ser mig selv som et tålmodigt og roligt menneske med patienten i fokus.

Jeg sætter kvalitet og etik højt og værdsætter samværet med patienter og kollegaer meget. Privat er jeg gift med Mads, og vi har 3 børn i skolealderen. Vi flyttede til Roskilde i 2013 og er meget glade for byen og alt, hvad den har at byde på.

Jeg har i noget tid gået og drømt om at blive selvstændig tandlæge og heldigvis opstod muligheden for at indgå i kompagniskab med de andre dygtige tandlæger og klinikassistenter på Bredgade 21. Jeg føler nu, at jeg har fundet mit match, og glæder mig meget til samarbejdet med mine nye kollegaer og til at lære alle patienterne at kende.

Jeg glæder mig til at kunne sætte mit eget præg på klinikken og samtidig være med til at videreføre de gode visioner klinikken allerede har, med at sikre klinikkens patienter en god og tryg behandling.

Vi ses!
Benedikte Caning Nørskov